Bewoner worden?

Om bewoner van de Hof van Zutphen te worden moet u eerst lid worden van Knarrenhof. Pas daarna kunt u zich inschrijven bij de Hof van Zutphen. Dit verloopt in een aantal stappen.

Stap 1

Inschrijven Knarrenhof:
Het inschrijvingsformulier, het rekeningnummer en alle overige informatie vindt u bij Knarrenhof.
Vul het inschrijfformulier in met als gewenste stad Zutphen. De inschrijvingsdatum bepaalt de volgorde op de ranglijst bij de Hof van Zutphen. Het lidmaatschap van Knarrenhof bedraagt eenmalig € 15,00 p.p.. Vul bij ‘omschrijving’ Zutphen en de volledige naam van u en uw eventuele partner in.
Na ontvangst van de contributie krijgt u een uitnodiging voor een volgende informatiebijeenkomst. Tevens krijgt u informatie over het wonen in de Hof van Zutphen en kan u worden gevraagd enquêtes in te vullen.

Stap 2

Na uw inschrijving wordt u uitgenodigd voor een gesprek bij de Knarrenhof. Hierin geeft u uw motivatie om in De Hof van Zutphen te willen wonen. Vervolgens krijgt u informatie over de mogelijkheden wat betreft het wonen in de Hof van Zutphen.
Indien er een koopwoning voor u beschikbaar is en de Knarrenhof heeft positief besloten, dan kunt u lid worden van de Hof van Zutphen en anders komt u als aspirant-lid op de wachtlijst. Naar gelang de uitkomst van dit gesprek volgt u Stap 3.

Stap 3

Als lid van de vereniging de Hof van Zutphen betaalt u € 30,00 p.p. per jaar en als aspirant-lid betaalt u € 10,00 p.p. per jaar.
Het verschuldigde contributiebedrag kunt u overmaken op  NL70 INGB 0007 4904 58 t.n.v. Hof van Zutphen, o.v.v. contributie, het jaartal en de volledige naam van u en van uw eventuele partner.
De leden van de vereniging Hof van Zutphen ontvangen vervolgens een code om in te loggen op het ledengedeelte van de website. Zowel leden als aspirant-leden krijgen regelmatig informatie toegestuurd over het verloop van het project.
Meer informatie kunt u verkrijgen bij de secretaris: secrhofvanzutphen@gmail.com