Bewoner worden?

Er zijn nog woningen vrij! Voor verdere informatie over de nog beschikbare woningen zie bij de algemene nieuwsberichten hiernaast.

Om bewoner van de Hof van Zutphen te worden moet u eerst lid worden van Knarrenhof. Pas daarna kunt u zich inschrijven bij de Hof van Zutphen. Dit verloopt in een aantal stappen.

Stap 1

Inschrijven Knarrenhof:
Het inschrijvingsformulier, het rekeningnummer en alle overige informatie vindt u bij Knarrenhof.
Vul het inschrijfformulier in met als gewenste stad Zutphen. De inschrijvingsdatum bepaalt de volgorde op de ranglijst bij de Hof van Zutphen. Het lidmaatschap van Knarrenhof bedraagt eenmalig € 15,00 p.p.. Vul bij ‘omschrijving’ Zutphen en de volledige naam van u en uw eventuele partner in.
Na ontvangst van de contributie krijgt u een uitnodiging voor een volgende informatiebijeenkomst. Tevens krijgt u informatie over het wonen in de Hof van Zutphen en kan u worden gevraagd enquêtes in te vullen.

Stap 2

Na uw inschrijving wordt u uitgenodigd voor een gesprek bij de Knarrenhof. Hierin geeft u uw motivatie om in De Hof van Zutphen te willen wonen. Vervolgens krijgt u informatie over de mogelijkheden wat betreft het wonen in de Hof van Zutphen.
Indien er een koopwoning voor u beschikbaar is en de Knarrenhof heeft positief besloten, dan kunt u lid worden van de Hof van Zutphen en anders komt u als aspirant-lid op de wachtlijst. Naar gelang de uitkomst van dit gesprek volgt u Stap 3.

Stap 3

Als lid van de vereniging de Hof van Zutphen betaalt u € 30,00 p.p. per jaar en als aspirant-lid betaalt u € 10,00 p.p. per jaar.
Het verschuldigde contributiebedrag kunt u overmaken op  NL70 INGB 0007 4904 58 t.n.v. Hof van Zutphen, o.v.v. contributie, het jaartal en de volledige naam van u en van uw eventuele partner.
De leden van de vereniging Hof van Zutphen ontvangen vervolgens een code om in te loggen op het ledengedeelte van de website. Zowel leden als aspirant-leden krijgen regelmatig informatie toegestuurd over het verloop van het project.
Meer informatie kunt u verkrijgen bij de secretaris: secrhofvanzutphen@gmail.com