Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Vrijdagmiddag 11 januari 2019 was de nieuwjaarsbijeenkomst van de toekomstige bewoners van de Hof van Zutphen. Tijdens het officiële gedeelte spraken Peter Prak namens de Knarrenhof en Emiel Nikkels namens bouwbedrijf Nikkels. Er werd stilgestaan bij het feit dat de grond is aangekocht en dat hard wordt gewerkt aan de detaillering van het ontwerp. Om te symboliseren dat de bouw doorgaat, werd een spandoek ontrold om op te hangen aan de hekken van het bouwterrein. Op de foto kunt u zien, dat het spandoek er inmiddels hangt. Het bouwterrein bevindt zich pal achter station Zutphen. Ga er eens kijken, dan kunt u zien waar de Hof van Zutphen precies komt. Er is nog een aantal woningen vrij.

Eén gedachte over “Nieuwjaarsbijeenkomst 2019”

 1. Ik ben gaan kijken.
  Eerst een lange treinreis met omleidingen.
  In Zutphen regende het en het waaide heel hard.
  En ik was nog aan het bijkomen van een griepje.
  Al met al: de ideale voorwaarden om mijn veel te hoge verwachtingen wat te normaliseren…
  Dat is niet gelukt, het is een fantastische plek! Overal vlakbij, of je nu naar de stad wilt of naar het water, je bent er zo. Nu zit ik weer elke avond met het ontwerpplan en met Google Earth te dromen van een plekje in het hof van Zutphen. Nog even geduld, er komt een gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *